Május 17-én szünetel a gázszolgáltatás több településen

A TIGÁZ-DSO Kft. tájékoztatása szerint a karbantartási munkálatok miatt szünetel a gázszolgáltatás 2018. május 17-én 7.00-17.00 óráig az alábbi településeken:Vecsésen, Üllőn, Péteriben, Gyömrőn, Maglódon és Mendén.

A földgázszállító és földgázelosztó vezetékek használatuk során elhasználódnak, így az ellátás biztonsága érdekében a műszaki-biztonsági szabályzat szerint rendszeres ellenőrzést és karbantartást végeznek a rendszer-üzemeltetők. A karbantartási munkálatokról minden év elején tervet készít mind a földgázszállítási, mind a földgázelosztói engedélyes, amely tartalmazza, hogy a tervezett karbantartási munka mely gázipari objektumokat (átadó állomásokat), vagy gázelosztási körzeteket érinti. A tervezett karbantartási munkák olykor a szállítási kapacitások csökkenésével, illetve leállással, köznapi nyelven “gázszolgáltatási szünettel” járnak.
A felhasználóknak a gázszolgáltatási szünet ideje alatt a gázfőcsapokat zárt állapotban kell tartaniuk a biztonságos gázvisszaadás és az esetleges károk elkerülése érdekében.
A gázszünettel kapcsolatosan további felvilágosítást kérhetnek a földgázelosztók éjjel-nappal hívható diszpécser szolgálatának telefonszámain Tigáz-DSO földgázelosztó: 06 80 300-000Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/05/10/majus-17-en-szunetel-a-gazszolgaltatas-tobb-telepulesen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19