Június 16-tól éjjel-nappal közlekedik a 200E busz

Fejleszti a repülőteret kiszolgáló közösségi közlekedést a BKK. Ennek részeként a 200E éjjel-nappal jár majd ami Vecsésnek is előnyös lesz.Június 16-tól éjjel-nappal jár a 200E busz, ami az éjszaka folyamán a jobb átszállási kapcsolatok érdekében a Határ út metróállomástól indul, így összehangolt átszállási kapcsolat áll rendelkezésre a belvárost érintő éjszakai járatokkal.
A repülőtér és Dél-Pest között a BKK a Csévéző utcánál a 980-as járattal történő kedvező átszállási kapcsolat kialakításával biztosítja az összeköttetést. 2018. március 19-e óta a 200E busz mindkét irányban megáll a Pestszentlőrinc vasútállomás (átjáró) megállóban; ezáltal nemcsak Erzsébettelep közösségi közlekedési kapcsolatai bővültek, de a munkába igyekvő vagy onnan hazafelé tartó utasok utazási lehetőségei is javultak – írta a BKK.

Emellett a 100E busz közlekedését sűríti a cég. A Deák Ferenc teret és a Liszt Ferenc-repülőteret összekötő buszjárat május 18-tól 30 helyett 20 percenként közlekedik. A hajnali első járat a Deák Ferenc térről 3:40-kor, az utolsó 100E busz pedig 1:20-kor indul a repülőtérről.