Gyálon fogták el a dílerek dílerét – videó

A budapesti nyomozók a házkutatások során többek között 192 gramm amfetamint, valamint 14 gramm marihuánát találtak és foglaltak le Pestszentimrén és Gyálon – közölte a police.hu.
Mint azt a honlapon közölték, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2018. június 12-én a főváros XVIII. kerületében elfogták a 31 éves P. Diánát és a 32 éves Sz. Richárdot, akik – az elfogásukat megelőzően – rendszeresen kábítószert árultak.
A nyomozók a nő és a férfi pestszentimrei házában kábítószer-kereső kutya segítségével – az előzetes szakértői vélemény szerint – 32 gramm alufóliába csomagolt amfetamint, 9 gramm marihuánát, a kábítószer adagolásához használt eszközöket, valamint készpénzt találtak.

 

Ezután a nyomozók azonosították azt a férfit is, akitől a két kábítószer-kereskedő a drogot vette. Hozzá már a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai mentek ki a XVIII. kerületi rendőrökkel együtt, a közös házkutatás során a 34 éves B. Tibor gyáli házában 160 gramm amfetamint, 5 gramm marihuánát, a drog csomagolásához, eladásához használt eszközöket és közel 100 ezer forint készpénzt foglaltak le.

A XVIII. kerületi rendőrök B. Tibort, P. Diánát és Sz. Richárdot is őrizetbe vették, majd kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.