Életet mentett a rendőrnő a Gyömrői Tófürdőnél

Egy rendőrnő mentette meg életét a vízből kihúzott eszméletlen kisfiúnak a Gyömrői Tófürdőben.A Gyömrői Rendőrőrs járőre gyalogos szolgálatot látott el vasárnapa Gyömrői Tófürdő területén, amikor 17 óra 15 perc körül a strandolók arról értesítették, hogy egy eszméletlen kisfiút húznak ki éppen a vízből.

Az őrmester azonnal az eszméletlen kisfiúhoz sietett, akinek nem volt légzése és leállt a keringése is. A járőr azonnal megkezdte a kisfiú újraélesztését, amely a gyors intézkedésnek köszönhetően sikeres volt, majd az időközben a helyszínre érkező kollégái is csatlakoztak hozzá és segítettek az elsősegélynyújtásban.
A kiérkező mentők az újraélesztett kisfiú állapotát stabilizálni tudták, majd kórházba szállították – írja a police.hu.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/08/20/eletet-mentett-a-rendorno-a-gyomroi-tofurdonel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19