Elismerést kapott az életmentő rendőrnő

Korábban beszámámoltunk arról, hogy augusztus 19-én egy rendőrnő mentette meg életét a vízből kihúzott eszméletlen kisfiúnak a Gyömrői Tófürdőben. Most elismerést lapott hősies tettéért.Az Országos Elsősegélynyújtó Verseny 2018. szeptember 07-én Miskolcon megtartott döntőjén a Monori Rendőrkapitányság Gyömrői Rendőrőrsének járőre, Mondok Lilian Amarill r.őrmester kisasszony életmentő érdemérmet vehetett át a gyömrői Tófürdő strandterületén 2018. augusztus 19-én végzett életmentés során tanúsított hősies és példamutató magatartása elismeréseként – közölte a monori rendőrkapitányság közleményében.

A Gyömrői Rendőrőrs járőre gyalogos szolgálatot látott el aznap Gyömrői Tófürdő területén, amikor 17 óra 15 perc körül a strandolók arról értesítették, hogy egy eszméletlen kisfiút húznak ki éppen a vízből. Az őrmester azonnal az eszméletlen kisfiúhoz sietett, akinek nem volt légzése és leállt a keringése is. A járőr azonnal megkezdte a kisfiú újraélesztését, amely a gyors intézkedésnek köszönhetően sikeres volt, majd az időközben a helyszínre érkező kollégái is csatlakoztak hozzá és segítettek az elsősegélynyújtásban. A kiérkező mentők az újraélesztett kisfiú állapotát stabilizálni tudták, majd kórházba szállították. 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/09/13/elismerest-kapott-az-eletmento-rendorno/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19