Kerékpártolvajt fogtak el a rendőrök

A vecsési rendőrök a helyszín közelében fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint két egymást követő napon kerékpárokat lopott a helyi vasútállomás tárolójából.
A rendőrség közleménye szerint a vecsési férfi 2018. szeptember 11-én valamint 12-én az egyik vecsési vasútállomás kerékpártárolójában két kerékpár zárját levágta, majd a bicikliket ellopta.

A vecsési rendőrök állampolgári bejelentést követően 2018. szeptember 12-én a bűncselekmény elkövetése után, a helyszín közelében található utcán fogták el B. Ferencet, aki éppen a lopott kerékpárral közlekedett.
A 28 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 14-én elrendelt.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/09/16/kerekpartolvajt-fogtak-el-a-rendorok/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19