Súlyos baleset Vecsésen

Összeütközött két autó reggel 8 óra körül a Szabadkai utca és a Halmi utca kereszteződésében, a balesetben ketten megsérültek.Az egyik autó a Szabadkai utca felől érkezett és figyelmen kívül hagyva a Stop táblát, behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a Dózsa György út felől érkező autóval. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a balesetet okozó autó kidöntött egy közlekedési táblát és nekiütközött a sarkon lévő ház kerítésének, ami részben bedőlt.

Az autókat vezetők a balesetben megsérültek, ezért két mentőautó érkezett a helyszínre, majd kórházba szállították őket. Gyerekmentőt is riasztottak, mivel a vétlen autóban egy kisgyermek is utazott. Elsődleges információink szerint –  mivel szabályosan bekötve, gyerekülésben volt – nem sérült meg, de megfigyelésre őt is kórházba vitték..
A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.
A rendőrség a mentés és a helyszínelés idejére a forgalmat lezárta a kereszteződésben, kerülni a környező utcákban lehet.

Egy szemtanú elmondása szerint a baleset utáni percekben – még a mentők kiérkezése előtt –  bár több autós és járókelő is elment a a roncsok mellett, végül csak egy autós állt meg segítséget hívni. Volt, aki azon bosszankodott, hogy nem fér el a kocsijával a roncsok mellett, ahelyett, hogy megkérdezte volna, miben segíthetne.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/09/25/sulyos-baleset-vecsesen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19