Súlyos baleset Vecsésen

Kedd este súlyos baleset történt Vecsésen a bevásárlóközpont közelében. A karambol következtében két autó kigyulladt és három ember megsérült.


Fotó: Facebook

Összeütközött három személyautó kedd este a 4-es főút vecsési szakaszán, a bevásárlóközpontoknál lévő kereszteződésben. A karambol következtében két gépkocsi kigyulladt.
A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
Elsődleges információink szerint a balesetben három ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.
A mentés és helyszínelés miatt torlódik a forgalom.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/10/23/sulyos-baleset-vecsesen-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19