Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat

Két autó és egy tehergépkocsi ütközött össze a Köki Terminálnál.
Eddig tisztázatlan körülmények között két autó és egy tehergépkocsi ütközött össze ma délután  a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a Határ út és a Köki terminál között. Az elsődleges információk szerint a balesetben két ember megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a Határ út és Kőbánya-Kispest metróállomás közötti szakaszon zárták le a gyorsforgalmi utat, a környéken jelentős torlódás alakult ki.

Friss:
Este 19 óra nem sokkal a helyszíni szemlét a rendőrök befejezték, a zárást feloldották, ismét zavartalanul haladhat a forgalom.
Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/11/07/baleset-miatt-lezartak-a-ferihegyi-repuloterre-vezeto-utat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19