Eltévedtek a téli erdőben, még épp tudtak telefonálni

Filmbe illő fordulattal menekült meg az a négy gyáli fiatal, akik csütörtökön a II. kerületi Oroszlán-szikla környékén kirándultak, de eltévedtek a rájuk sötétedő erdőben.
November 29-én este kirándulni indult négy gyáli barát a budai Oroszlán-szikla környékére, de eltévedtek az éjszakai erdőben – ráadásul a mobiltelefonjuk időközben szinte teljesen lemerült. Mikor a töltöttség már csak pár százalékot mutatott, úgy döntöttek, hogy utolsó hívásukkal a rendőrséget próbálják elérni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársának elmondták, mi történt, illetve, hogy már nagyon fáznak, mivel órák óta keresik az erdőből kivezető utat. Az ügyeletes tiszt azonnal értesítette a kollégáit, akik egy órán belül megtalálták az eltévedt fiatalokat, és elvitték őket az autójukhoz.

A sikeres mentőakcióról a police.hu számolt be.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/11/30/eltevedtek-a-teli-erdoben-meg-epp-tudtak-telefonalni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19