Mávinform: két decemberi hétvégén is változik a vonatok forgalmi rendje

A szombatra áthelyezett munkanapok miatt december elsején és 15-én is a pénteki menetrend lesz érvényes – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

 
 

November 30-án és december 14-én, pénteken a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – írták.
A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok december 1-jén 10 órától 2-án éjfélig, illetve december 15-én 10 órától 16-án éjfélig vehetik igénybe a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet.
A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, illetve a nyugdíjasok ezeken a napokon is élhetnek a szokásos kedvezményekkel, valamint az elektronikusan vásárolt jegyekre is érvényes, megszokott 5, illetve 10 százalékos kedvezményekkel.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/11/30/mavinform-ket-decemberi-hetvegen-is-valtozik-a-vonatok-forgalmi-rendje/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19