80 méterre állt meg egymással szemben két vonat Gyálon

Két vonat mintegy 80 méterre állt meg egymással szemben egy Gyálon, mert az egyik szerelvény szabálytalanul indult el.

 
 

illusztráció

A közleményben azt írták, Gyálról egy Nyugati pályaudvarra tartó vonat szabálytalanul elindult, egy váltót megrongált, de még az állomás területén megállt. Eközben a másik irányból, a Nyugatiból Lajosmizsére közlekedő járatot a mozdonyvezető még az állomás előtt megállította, mert a biztosítóberendezés jelezte, hogy nem szabad az állomásra behaladnia. A két vonat mintegy 80 méterre állt meg egymással szemben. Az utasok nem voltak közvetlen veszélyben.
Azóta a helyszíni vizsgálatokat elvégezték és a váltószerkezetet is helyreállították; a menetrend fokozatosan állhat helyre – írták.
A vasúttársaság biztonsági szakértői és a Közlekedésbiztonsági Szervezet vizsgálja a körülményeket és az okokat.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/12/18/80-meterre-allt-meg-egymassal-szemben-ket-vonat-gyalon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19