Adni jó – I. Vecsési Angyal Nap

Nagy sikerrel rendezték meg december 16-án az I. Vecsési Angyal Napot, amelyen mintegy 60 gyermek karácsonyi kívánságát teljesítették azok, akik „angyalnak” jelentkeztek. A különleges eseményt a Grassalkovich Antal Általános Iskola aulájában tartották.
Egy adott összeghatár keretein belül, vecsési gyermekek írhatták le ajándék kívánságukat, melyet segítő szándékú magánszemélyek, vállalkozók, szervezetek teljesítettek.

A karácsonyi jótékonysági akció főszervezője Kortye Katalin volt. A rendezvényt Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő és Frühwirthné Halász Melinda képviselő nyitotta meg. Az ajándékozásban aktív szerepet vállalt Zahorecz Sándor, a Monori Rendőrkapitányság vezetője, valamint Bicskei Alexandra, bűnmegelőzési előadó.

Az Angyal Napon számos segítő egészítette ki a szervezők és az angyalok munkáját. A Vecsési Sportegyesület Ökölvívó és Kézilabda Szakosztályának néhány versenyzője a gyermekek koordinálásában segített, a büfében lévő finomságokat a Williams Televízió séfje, Jegenyei István készítette és kínálta, a Burai és az Oláh család gyümölcsöket hozott, valamint a Gábriel Cukrászda is ajánlott fel süteményeket.

A megajándékozott gyermekek a rendezvényen személyesen adták át az általuk készített képeslapot az angyalkáknak, amin a kívánságuk szerepelt. A szervezők ezt kiegészítették egy kulcstartóval, melyen a „Vecsési Angyal vagy” felirat olvasható.

A jótékonysági eseményről a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2018. december 21. pénteki adásában láthatnak részletes összefoglalót.
www.vecses.hu