Új helyre költözött a kormányablak Vecsésen

Új helyre költözött a Vecsési Kormányablak a Market Central Bevásárlóközpontban. A régi helyiség már szűkösnek bizonyult a megnövekedett ügyfélforgalom miatt, ezért mostantól nagyobb területen, több munkaállomással várják az ügyfeleket.
Az ünnepélyes átadáson részt vett és beszédet mondott Tuzson Bence a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Tarnai Richárd Pest megye kormánymegbízottja és Szlahó Csaba Vecsés város polgármestere.
Az ünnepségen Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár elmondta, a kormány olyan életfeltételeket akar teremteni minden magyar településen, hogy az oda születő emberek azt érezzék, érdemes ott leélni az életüket.

 

Pest megye első, az ország harmadik kormányablakát 2014 februárjában adták át a Vecsésen. Azóta a helyi és környékbeli lakosok, valamint a repülőtér közelsége miatt az átutazók kényelmesen, számos ügyet tudnak egy helyen elintézni. 2018-ban több mint 1.3 millió ügyfél, több mint 1.4 millió ügyet intézett a Pest megyei kormányablakokban. Ebből a Vecsési kormányablakban a tavalyi évben 84 ezer ügyet intézték, 77 ezer ügyfélnek.

A kormányablak ugyanúgy a Market Central Bevásárlóközpontban található, néhány méterre a régi helyiségtől (2220 Vecsés, Fő utca 246-248.)