Sportágválasztó gyereknap a Decathlonban

A Decathlon Soroksári áruháza 2019. május 18-án, szombaton sportágválasztó fesztivált rendez, amelyre várják az érdeklődő családokat.
A szombaton tartandò sportos gyereknapi rendezvényen több mint 40 helyi sportegyesület és kiállító mutatkozik be. Ezen a napon kipróbálhatod náluk többek közt: a kosárlabdát, squasht, ping-pongot, lovaglást, súlyemelést, teniszt, görkorcsolyát, labdarúgást, rollert, küzdősportokat, sportlövészetet, kerékpározást, táncot.
Idén először vesz részt az eseményen a kerékpáros Team Sunvelo Sportegyesület, akik két darab országúti kerékpár szimulátort visznek a rendezvényre. Ezekkel kipróbálhatják az érdeklődők, hogy milyen a virtuális térben másokkal közösen kerékpározni, versenyezni, és megtapasztalhatják, hogy mennyire nehéz egy alpesi emelkedőn feltekerni.

A rendezvényen a különböző állomásokon a gyerekek különböző játékos feladatok megoldásáért pecséteket gyűjthetnek, melyekkel sportos ajándékokat nyerhetnek.

A gyereknapi rendezvénnyel egy napon rendezik meg a Friss futás futóversenyt, ahol egészen a kicsiktől a nagyokig várják a futni vágyókat.