Eltűnt egy luxusautókat felújító maglódi vállalkozó

Péntek óta senki nem tudja, hol lehet az a maglódi vállalkozó, aki luxusautók felújításával foglalkozott.

Kutyájával együtt veszett nyoma egy ismert maglódi vállalkozónak, akit a Blikk  cikke szerint múlt pénteken láttak utoljára autósműhelyében. A lap járt is a telephelyen, a rendőrség épp akkor hallgatta ki az ott dolgozókat, majd a rokonokat.

Pintér Gyula eltűnésével kapcsolatban a hatóság később közleményt adott ki, ebben azt írták: “a jelenlegi adatok szerint a férfi 2019. május 10-én 16 óra 30 perckor gyömrői munkahelyéről távozott, s jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik”.

A maglódi férfi luxusautókat újított fel, mint a cikkben írják, “valóságos csodákat adott ki a keze közül”. A lap elérte az egyik rokont, a férfi keresztlányát, ő azt mondta, péntek óta semmilyen információjuk nincs Pintérről, a telefonja pedig ki van kapcsolva. “Életem egyik legfontosabb személyéről van szó, akit apámként szeretek, és ő engem a lányaként! Egész életemben védelmezett és oltalmazott, meg kell találnom” – mondta a nő a telefonban.

Az eltűnt férfinak állítólag sok irigye volt, ugyanakkor senki nem fenyegette, rosszakarói sem voltak. “Végtelenül kedves, soha nem veszekedett vagy balhézott a környéken. Ezért kérdezgeti mindenki egyfolytában a rokonait, ismerőseit, igaz-e a hír, vagy előkerült-e már” – mondta a lapnak Gyömrőn egy eladó, aki ismeri a férfit.