Helyi buszjárat menetrendje

A vecsési helyi buszjárat aktuális menetrendje:

Új téli menetrenddel indulnak december 1-től a helyi buszjáratok. A képviselő-testület a 2013. október 19-i ülésén határozott a menetrend november 1-vel történő megváltoztatásáról, de egy hónap átfutási idő szükséges az átálláshoz. A járat sofőrje az utasokat erről folyamatosan tájékoztatja.

Képviselő-testület a legutóbbi ülésén arról is döntött, hogy a vecsési helyi buszjárat üzemeltetésére 2014. január 1-től 2014. december 31-ig a Cservák és Társai Kft.-vel, mint a jelenlegi üzemeltetővel határozott idejű szerződést köt.

Téli menetrend: november 1-től (gyakorlatilag december 1-től) – február 28-ig van érvényben, míg a nyári menetrend március 1. és október 31. között lesz aktuális.

nyári menetrend busz

menetrend1 menetrend2

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/helyi-buszjarat-menetrendje/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19