Impresszum

Vecsési, járási és megyei hírportál. Hírek, programok, információk.  A térség legolvasottabb hírportálja!

A Vecsés Hírek  független hírportál célja: segíteni szeretnénk a helyieknek és a térségben élőknek abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami helyben és a környéken érdekes.
Közéleti, közlekedési, kulturális híreket, program lehetőségeket, információkat, egy szóval mindent ami az itt élőknek fontos lehet. Nem utolsósorban egymást, azokat az embereket, akik ugyancsak szívesen osztanak meg a többi helyivel és környéken élővel minden hasznos és érdekes értesülést, szívesen segítenek egymásnak és akár  összefognak  jó ügyekért is.

Küldetésünk a gyors és szakmailag hiteles tájékoztatás mindazoknak, akik a város és a térség híreiről első kézből kívánnak tájékozódni.

Honlapunk politikai és gazdasági szervezetektől egyaránt független, de ez nem jelenti, hogy ne tennénk le a garast bizonyos értékek, fontos ügyek mellett. Ilyenek az élénk helyi közélet, az erős közbiztonság, a természet és a zöldterületek védelme, a kulturális élet gazdagsága, a helyi döntések és gazdálkodás átláthatósága, rászorulók segítése.

A Vecsés Hírek weboldal teljes egészében, – a reklámokkal, hirdetésekkel, fotókkal együtt – szerzői jogvédelem alatt állnak.
A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A honlap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A híreket a Vecsés Hírek Szerkesztősége és az MTI szolgáltatja. A honlapról értesüléseket átvenni csak a weboldalra való hivatkozással lehet azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a www.vecseshirek.hu -ra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A portálon olvasható (kulturális, közéleti, sport, stb.) eseményeket, programajánlókat tájékoztató jelleggel közöljük, az információk hitelességéért és megbízhatóságáért felelősséget nem vállalunk.

Továbbá felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a honlapunkon elérhető linkek, illetve máshonnan származó internetes források tartalmáért a szerkesztőséget felelősség nem terheli.

Elérhetőségek:

Email: szerkesztoseg@vecseshirek.hu

Felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Budapest, 1015 Ostrom u. 23-25.
telefonszám: (+36 1 457 7100),

www.nmhh.hu

A Vecsés Hírek a Főszerkesztők Fórumának tagja. Munkatársaink az etikai kódexben foglaltak szerint végzik munkájukat.