Médiaajánlat

Vecsés Hírek hírportál 2012 év elején indult és alig néhány hónap alatt vált a város és a térség legolvasottabb hírportáljává.

Küldetésünk a gyors és szakmailag hiteles tájékoztatás mindazoknak, akik a város és a térség híreiről első kézből kívánnak tájékozódni.

Látogatottság, célcsoport:

  • A weboldalunkon a hirdetése a legmegfelelőbb réteghez jut el, vásárlásra ösztönöz, és hosszú távon erősíti cége, vállalkozása márkanevét és ismertségét.
  • Átlagosan havonta több mint 50-80.000 egyedi látogatónk 250-300.000 oldalt olvas el honlapunkon, a hirdetése is ennyiszer jelenik meg. Ezek a számok dinamikusan növekednek.
  • Weboldalunk nagy hangsúlyt fektet a közösségi médiában rejlő lehetőségekre. Hírportálunk rendelkezik Facebook, Twitter és Google Plus oldallal is, ahol tartjuk a kapcsolatot olvasóinkkal és folyamatosan megosztjuk legújabb híreinket. Az online média ezen ága rendkívül interaktív, hisz bejegyzéseinkre percek alatt több hozzászólás, vélemény érkezik. 
  • Facebook oldalunk folyamatosan növekvő rajongótábora stabillá és tervezhetővé teszi látogatószámunk növekedését, és ez a bázis is biztosítja számunkra a napi látogatottsági adataink tervezhetőségét.
  • Weboldalunk a 2012-es országos goldenblog.hu versenyen a hírek kategóriában a döntőbe került és a 30.-ik helyen végzett, neves, és ismert hírblogokat utasított maga mögé. 2013-as országos Goldenblog versenyen a 25. helyen végzett az oldalunk a közélet kategóriában.
  • 2014-ben pedig az előkelő 5. helyre jött fel a honlapunk a Közélet kategóriában.
  • Célcsoport: A 14-65 éves korig terjedő férfi és nagyszámú női internetező, aki rendszeresen és napi szinten érdeklődik a város és a térség legfrissebb hírei és témái iránt.

tarifatábla

Az áraink az áfá-t nem tartalmazzák, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és egy hét időtartamra érvényesek.
Hirdetések kreatív megjelenési formája a megrendelő felelőssége, elkészítését a fenti árak nem tartalmazzák, de igény setén, külön megállapodás keretében vállaljuk.

További információ:
tel: +36-30-633-1115
email: szerkesztoseg (kukac)vecseshirek.hu 

Köszönjük figyelmét! Reméljük, hogy hamarosan partnerünkként üdvözölhetjük!